Algemene voorwaarden

 

Artikel 1 – Identiteit

Dit zijn de algemene voorwaarden van Grape & Co.. Statutair gevestigd aan de Maarssenbroeksedijk 41, 3542 DM te Utrecht in Nederland. Grape & Co. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, onder KVK-nummer 74842617.

Artikel 2 – Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij Grape & Co.. Door het plaatsen van een bestelling op www.grapeandco.com accepteert de klant gebonden te zijn aan de algemene voorwaarden van Grape & Co.. Bestellingen geplaatst door personen jonger dan achttien (18) jaar worden niet in behandeling genomen.

Artikel 3 – Aanbod

Grape & Co. biedt geen garantie dat de website te allen tijde bijgewerkt is. Grape & Co. behoudt zich het recht voor de inhoud van de website te allen tijde te wijzigen. Grape & Co. doet er alles aan wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van de artikelen, waaronder de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die de klant ziet is afhankelijk van zijn (mobiele) apparaat. Grape & Co. kan niet garanderen dat dit (mobiele) apparaat de kleuren op de juiste wijze weergeeft.

Artikel 4 – Prijs, verzendkosten en betaalwijzen

De prijzen die staan vermeld op www.grapeandco.com zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Grape & Co. accepteert betalingen via iDeal, PayPal, Visa of Mastercard.

Artikel 5 – Levering

Grape & Co. verzendt alleen binnen Nederland. Alle artikelen worden verstuurd in samenwerking met PostNL. Bestellingen worden na succesvolle betaling binnen één tot drie werkdagen aan de klant geleverd. Vertraging van de levering kan zich voordoen. Omdat Grape & Co. afhankelijk is van partners voor de levering van haar artikelen kan Grape & Co. niet aansprakelijk worden gehouden voor deze vertraging. Grape & Co. is niet verantwoordelijk voor mislukte leveringen als gevolg van het feit dat de ontvanger niet aanwezig was op het opgegeven adres op het moment van bezorging, verslechterde productkwaliteit als gevolg van het opgeven van een verkeerd bezorgadres, verslechterde productkwaliteit als gevolg van onjuist handelen van de ontvanger.

Artikel 6 – Herroepingsrecht

Wanneer de klant gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn op de juiste manier aan Grape & Co.. De klant heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De klant heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De klant krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De klant stuurt het artikel terug met alle geleverde toebehoren, in ongebruikte conditie en conform de door Grape & Co. verstrekte instructies. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Artikel 7 – Intellectueel eigendom

De website www.grapeandco.com en al zijn subdomeinen zijn onderdeel van het intellectueel eigendom van Grape & Co.. Ieder gebruik van www.grapeandco.com of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Grape & Co..

Artikel 8 – Privacy

Persoonlijke informatie wordt opgeslagen en gebruikt voor de levering van de bestelling van de klant. Met persoonlijke informatie wordt zorgvuldig omgegaan. Persoonlijke informatie zal nooit worden gedeeld met derden. Vind meer informatie in onze privacy policy.

Artikel 9 – Aansprakelijkheid

Grape & Co. is niet aansprakelijk voor de schade veroorzaakt door gebruik van het artikel. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door een nalaten van Grape & Co.. De totale aansprakelijkheid van Grape & Co. jegens de klant voor schade die is ontstaan op grond van de bestelling van de klant op www.grapeandco.com is beperkt tot het bedrag van het bestelde en betaalde artikel.