Gloeiende kooltjes, de geur van rook en een ondergaande zon: heerlijk, we zijn weer aan het barbecuen. Kies je voor vlees, vis of een vegetarische variant? Waar je ook voor kiest, met deze wijnen zit je altijd goed.

Wijnen voor bij de barbecue.

Een selectie van vier.

Pure, Languedoc-Roussillon, Blend

Pure, Languedoc-Roussillon, Blend

€6.95

Wat is er nou lekkerder dan om op een mooie zomeravond samen met wat vrienden de barbecue aan te steken? De barbecue aansteken terwijl je geniet van een heerlijke frisse rosé natuurlijk!

MEER INFO!
Castel Firmian, Trentino, Pinot Grigio

Castel Firmian, Trentino, Pinot Grigio

€7.95

Deze Pinot Grigio is een echte zomerwijn: super fris én fruitig. Daarnaast is hij perfect te combineren met verschillende barbecue-gerechten: gegrilde groente, vis, kip of goed gevulde salades.

MEER INFO!

Le Maciole, Toscane, Blend

€13.95

Een lekkere frisse rode wijn met genoeg body om een goede combinatie te vormen met de rokerige smaken van de barbecue. Het voordeel van deze wijn is dat deze niet op hout heeft gelegen wat hem relatief fris maakt. Perfect te combineren met zowel vlees, groente en andere bijgerechten.

Meer info!

Tacco Barocco, Puglia, Primitivo

€9.95

Ben jij een echte braaibaas die het liefst een heel varken op de barbecue gooit? Dan hoort daar een echte krachtpatser van een wijn bij. De Tacco Barocco Primitivo is dat in alle opzichten: Veel body, veel hout en veel smaak.

Meer info!

Ander moment?


Vanaf €75

Gratis thuisbezorgd.


1-3 werkdagen

Wanneer je bestelt gaan we gelijk aan de slag.


Checkout
Veilig, simpel & snel.

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.