Wat drink je bij een knisperend haardvuur? Een lekkere stevige rode rakker ligt voor de hand. Maar drink je liever wit? Geen paniek, we got your back.

Wijnen voor bij de openhaard.

Een selectie van vier.

Belleruche, Côtes du Rhône, Grenache Noir & Syrah

Belleruche, Côtes du Rhône, Grenache Noir & Syrah

€9.95

Over het algemeen ga je bij de openhaard zitten om lekker warm te worden. Deze wijn helpt daarbij. Door de kruidige smaak ben je zo opgewarmd.

Meer info!
Raize, Rioja, Tempranillo

Raiza Reserva, Rioja, Tempranillo

€10.95

Deze Rioja rijpt 24 maanden in eikenhouten fusten en rust daar vervolgens 18 maanden in de fles van uit, voordat hij de wijnkelder verlaat. Het resultaat is een wijn met zoveel smaak dat je er echt even voor moet gaan zitten, het liefst bij de openhaard dus.

Meer info!
Beringer, Central Valley, Chardonnay

Beringer, Central Valley, Chardonnay

€12.95

Het is lekker om een stevige wijn te drinken als je bij de openhaard zit, maar dit hoeft echt niet altijd een rode wijn te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze volle Chardonnay?

MEER INFO!
Solaura, Toscane, Sangiovese

Solaura, Toscane, Sangiovese

€18.95

Meteen als je deze krachtpatser uit Toscane openmaakt merk je dat je met iets bijzonders te maken hebt. Veel donker fruit, veel body, veel van alles eigenlijk. Waarschijnlijk drink je een dergelijke wijn niet elke dag, kies er dus een geschikt moment voor. Bij de openhaard bijvoorbeeld?

MEER INFO!

Ander moment?


Vanaf €75

Gratis thuisbezorgd.


1-3 werkdagen

Wanneer je bestelt gaan we gelijk aan de slag.


Checkout
Veilig, simpel & snel.

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.