Wijn wordt allang niet meer alleen in de klassieke Europese wijngebieden gemaakt. Echter, dat wijnen uit deze regio’s nog steeds van uitzonderlijke kwaliteit zijn bewijzen deze vier cult wijnen.

Wijnen uit klassieke regio’s.

Een selectie van vier.

Château du Bois Dumas, Puisseguin Saint-Émilion, Blend

Château du Bois Dumas, Puisseguin Saint-Émilion, Blend

€9.95

Wijnen uit Saint-Émilion zijn door het gebruik van meer Merlot iets toegankelijker dan veel van de andere wijnen uit Bordeaux. De wijnen uit Puisseguin zijn daarnaast eleganter dan de gemiddelde Saint-Émilion wijn. Met andere woorden: met deze wijn haal je het beste van het beste in huis.

MEER INFO!

Henry Fessy, Saint Veran, Chardonnay

€15.95

Mooie witte Bourgogne van een wijnhuis dat al sinds 1888 wijn maakt. Alles gebeurt hier nog volgens traditionele filosofie dat de natuur het werk moet doen. De principes van de biologische teelt staan in deze wijngaard voorop.

Meer info!

Pascal Jolivet, Sancerre, Sauvignon Blanc

€21.95

We durven toch wel te stellen dat de mooiste Sauvignon Blanc wijnen uit het Loiredal komen. Met als hoogtepunt de wijnen uit Sancerre. Een lichtgele, droge en frisse wijn.

Meer info!
Nuiton-Beunoy Beaune, Pinot Noir

Nuiton-Beunoy, Beaune, Pinot Noir

€24.95

Beaune wordt wel gezien als de bakermat van de Pinot Noir druif. Nuiton-Beaunoy is hier een klassiek voorbeeld van: stevig, maar toch fris en elegant.

MEER INFO!

Ander moment?


Vanaf €75

Gratis thuisbezorgd.


1-3 werkdagen

Wanneer je bestelt gaan we gelijk aan de slag.


Checkout
Veilig, simpel & snel.

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.