Of je nou in Amsterdam, Sneek of Loosdrecht woont, een dagje varen is altijd gezellig. Een paar borrelhappen mee, lekker muziekje op en uiteraard een goed gevulde koelbox met wijn. De onderstaande wijnen zijn uitermate geschikt voor de echte levensgenieters onder ons. Dus gooi nog een knoopje los en proost!

Wijnen voor op de sloep.

Een selectie van vier.

One Tree, Marlborough, Sauvignon Blanc

One Tree, Marlborough, Sauvignon Blanc

€9.95

Als je op een warme zomerdag de koelte opzoekt op de grachten is deze verfrissende wijn de perfecte keuze. Goed te combineren met schelp- en schaaldieren, maar staat alleen ook z’n mannetje.

Meer info!
11 Minutes, Veneto, Blend

11 Minutes, Veneto, Blend

€11.50

Voor deze 11 Minutes is er 11 minuten nodig om het sap uit de druiven te stampen en na 11 minuten worden de schillen gescheiden van de rest van de druiven. Wij vinden dat deze wijn het beste smaakt als je je glas in exact 11 minuten leeg drinkt. Sla dus flink in.

MEER INFO!
Re Pazzo, Valpolicella, Blend

Re Pazzo, Valpolicella, Blend

€13.50

Ben je meer een liefhebber van rood? Zorg dan voor deze wijn op je boot. Neem je wijnkoeler mee voor deze Valpolicella, want iets gekoeld smaakt deze soepele wijn het best.

Meer info!
Passimento, Veneto, Garganega

Passimento, Veneto, Garganega

€10.95

Doordat deze wijn gemaakt wordt van gedroogde druiven heeft hij een volle en fruitige smaak. Ideaal in combinatie met een middagje varen op de grachten.

MEER INFO!

Ander moment?


Vanaf €75

Gratis thuisbezorgd.


1-3 werkdagen

Wanneer je bestelt gaan we gelijk aan de slag.


Checkout
Veilig, simpel & snel.

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.