Als je een dikke vette steak in de pan gooit hoort daar een dikke vette wijn bij. Hier zijn vier beukers van wijnen voor je. Pick your weapon!

Wijnen voor bij een mooi stuk vlees.

Een selectie van vier.

Beringer, Central Valley, Zinfandel

€12.95

Misschien wel de beste Zinfandel uit California. Omdat deze wijn zo vol en krachtig is smaakt hij goed bij een lekkere steak. Combineren met een dikke vette Amerikaanse hamburger werkt ook goed.

Meer info!

Castillo de Molina, Maule Valley, Carmenère

€9.95

Carmenère wordt gezien als een Chileense specialiteit en deze wijn van Molina is daar een goed voorbeeld van. Een volle wijn die één jaar op houten vaten heeft gerijpt. Krachtig genoeg om op te boksen tegen de smaken van je tournedos met pepersaus.

Meer info!

La Linda, Mendoza, Malbec

€10.95

De wijngaarden van Luigi Bosca liggen op bijna 1000 meter boven de zeespiegel in de uitlopers van het Andesgebergte. Overdag is het hier snikheet en ’s nachts koelt het juist flink af: perfecte omstandigheden voor de Malbec druif. Het resultaat is een sappige wijn die volledig tot zijn recht komt bij een sappige biefstuk.

MEER INFO!

Museum, Cigales, Tempranillo

€17.95

Kruidig, vol en intens: deze Spaanse warhorse heeft het allemaal. Perfect bij wild en rood vlees. Karafferen en in grote glazen schenken helpt de wijn zijn volle potentie te bereiken.

MEER INFO!

Ander moment?


Vanaf €75

Gratis thuisbezorgd.


1-3 werkdagen

Wanneer je bestelt gaan we gelijk aan de slag.


Checkout
Veilig, simpel & snel.

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.