Wijn kopen, doe jij dat het liefst per fles of sla jij liever meteen groot in? Grotere hoeveelheden wijn bestellen doe je via de webshop van Grape&Co: dé online wijnwinkel! Online wijn kopen om je voorraad aan te vullen doe je hier makkelijk én voordelig. In slechts een paar klikken bestel je hier jouw favoriete wijn!

Rode wijn bestellen

Witte wijn bestellen

Mousserende wijn bestellen

Rosé bestellen

Waarom zou je wijn online bestellen?

De voornaamste reden om je wijn online te bestellen is natuurlijk gemak. Je hoeft de deur niet meer uit en kunt gewoon met je laptop, tablet of telefoon je favoriete wijn bestellen. Desnoods languit op de bank! Geen zin om te sjouwen met flessen of dozen wijn? Of heb je vanwege je drukke baan gewoon geen tijd om te shoppen voor een lekker wijntje voor het weekeind? Dan biedt online wijn bestellen uitkomst! Je wijn wordt namelijk gewoon thuis afgeleverd. Altijd handig voor een groot feest of een uitgebreid diner voor je beste vrienden.

Altijd heerlijke aanbiedingen

Dat je voor een goede wijn niet de hoofdprijs hoeft te betalen bewijzen wij met onze wijnaanbiedingen. Of je nou van wit of rood houd, Grape&Co heeft altijd een lekkere wijn in de aanbieding! Dit doen we om jullie kennis te laten maken met onze wijnen. Of je nu zoekt naar een rode wijn aanbieding of naar een aanbieding witte wijn, elke week staat er een heerlijke wijn in de spotlights.

Klik hier voor een overzicht van heerlijk wijnvoordeel op onderstaande link.

Online wijn bestellen

De voordelen van online wijn kopen bij Grape&Co

  • Altijd wijn van goede kwaliteit
  • Je hoeft de deur niet uit
  • Niet sjouwen met flessen of dozen wijn
  • Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Veilige en eenvoudige checkout

Heeft online wijn kopen ook nadelen?

Tuurlijk. Elk voordeel heeft een nadeel. Ook online wijn kopen kan een nadeel hebben. Aan wijn bezorgen zitten bezorgkosten verbonden. Daarom is online wijn bestellen van kleinere hoeveelheden minder gunstig.

Een bijkomend nadeel van een online wijnwinkel is dat je je niet persoonlijk kunt laten informeren zoals bij de lokale wijnhandelaar. Toch hebben we daar bij Grape& Co iets op gevonden. Bij elke wijn staat een omschrijving van de smaakeigenschappen. Zo kun je goed inschatten welke smaaktinten je kunt verwachten: fruitig, kruidig of juist houtig.

Bij het tabje ‘extra informatie’ kun je bovendien meer informatie te vinden over de wijn. Denk hierbij aan de gebruikte druivensoort en waar je de wijn het beste bij kunt serveren. Zo maak je nooit een verkeerde keuze bij de selectie van je wijn.

Over smaak valt niet te twisten…

Wijn aanbieding bij Grape&CoAlthans, zo luidt het gezegde. Smaken verschillen. Maar als je ergens over kunt twisten dan is het wel smaak. Wat de een als een goede rode wijn ervaart zal bij een ander minder in de smaak vallen. Wij proberen onze beschrijving daarom neutraal te houden en te baseren op smaaktinten. Vond je een omschrijving van een wijn niet helemaal kloppen, of heb je vragen over een bepaalde wijnsoort of speciale levering? Neem contact op en laat het ons weten!

Jouw favoriete wijn bestellen? Wij bezorgen in 1-3 werkdagen.